Škoda Klub Slovenija - O klubu
Škoda Klub Slovenija - Portal

O Klubu

Škoda klub Slovenija je bil ustanovljen leta 2011 z namenom, da povežemo ljubitelje avtomobilske znamke Škoda v Sloveniji. V ta namen se je tudi odprl forum na katerem si lahko uporabniki med sabo pomagajo, si svetujejo, izražajo svoja mnenja, organizirajo srečanja in še marsikaj drugega.

Klub je mogoče majhen a predvsem temelji nad resnostjo uporabnikov in tudi sodelovanjem le teh, predvsem na forumu in seveda tudi srečanjih. V nadaljevanju si lahko preberete vprašanja, ki so najbolj pogosta, splošne informacije o klubu, kako vse skupaj poteke, kje nas lahko najdete, kako poteka članstvo in kako se lahko včlanite.

Za vsa ostala vprašanja nas kontaktirajte na info@skoda-klub.si ali pa preko foruma, uporabnik “skoda”.

Podatki o klubu
Dolgi naziv PRS: KLUB LASTNIKOV VOZIL ŠKODA SLOVENIJA

Davčna: 50402196

Matična: 4048393000

TRR: SI56 6100 0001 5330 227

SKD: S94.999

Kontakt: info@skoda-klub.si

Socialna omrežja
Twitter: Link

Facebook: Link

Google plus: Link

Youtube: Link

Kdo lahko sodeluje na forumu?
Na forumu lahko sodeluje oseba, ki je dopolnila 18 let in bo spoštoval naša pravila (Tema na forumu – Pravila ) se predstavil pod temo uporabniki ter na forumu tudi sodeloval.
Kako se registrirati na forumu?
Na forumu lahko sodeluješ s preprosto registracijo, vpišeš svoje podatke in svoj avtomobil. Pred uporabo boste morali svoj račun potrditi. To storite tako, da odprete svojo e-pošto oz. račun s katerim ste se tudi registrirali in preverite, če ste dobili našo potrditveno e-pošto. Da dobite e-pošto ponavadi traja do 15 min, v primeru da je niste dobili nas kontaktirajte na info@skoda-klub.si.

Ko boste račun potrdili, se prijavite v naš forum. Tam se boste morali pred uporabo tudi predstaviti v temi uporabniki po danem primeru, ki ga lahko vidite na vrhu teme. V primeru nejasnosti sledite navodilom, ki ste jih prejeli v zasebnem sporočilu.

Srečanja kluba?
Srečanja potekajo večkrat letno v večih regijah, ki pa so odvisno od predhodnega dogovora. Za več informacije obiščite naš forum oz. temo na tej povezavi.
Kako postati član?
Pogoje in vse ostalo o članstvu si lahko preberete v povezavi. Za članstvo je potrebno biti registriran na forumu Škoda klub Slovenija.
Želite kakorkoli sodelovati z Škoda Klubom (oglaševanje, donacija, itd.)?
Za kakršnokoli sodelovanje, tako donacijo, kot oglaševanje se obrnite na naš email info@skoda-klub.si

Prvo srečanje Škoda Klub