Brezžični / Wireless - MirrorLink - Škoda Klub Slovenija - Portal
Škoda Klub Slovenija - Portal

Brezžični / Wireless – MirrorLink

Škoda je razvila brezžično povezovanje z MirrorLinkom v povezavi še z dvemi podjetji TechniSat in RealVNC. Skupaj bodo novo tehnologijo razkrili letos na MWC sejmu v Barceloni, ta je znan predvsem po razkrivanju novosti na mobilnem trgu.

Povezava MirrorLink se uporablja skoraj v vseh modelih od Fabije do Superb-a, a povsod le s kablom. To so pri Škodini znamki spremenili in predstavili tehnologijo, ki omogoča povezavo preko Wi-Fija. Telefon preprosto priklopimo na brezžično omrežje avtomobila ali pa ga postavimo v “PhoneBox” kateri nam ojača signal in tudi brezžično napolni telefon (ta bo v kratkem predstavljen v ponudbi Škodinih modelov), če nam ta to omogoča.

Škoda je na poti k temu, da želi uporabo MirrorLinka samo še povečati zato so v odličnih in tesnih odnosih z organizacijo CCC, katera je pobudnica MirroLink-a kot nekega standarda pri vseh telefonih.


Kaj je MirrorLink?

MirrorLink je povezava, ki nam omogoča prenašanje glasbe, brskanje po spletu in uporabo nekaterih aplikacij kot, da smo na telefonu (slika se iz telefona prenese na zaslon radija). Primerna je tako za filme, glasbo, navigacijo, brskanje in še mnogo drugih stvari.skoda-mobile-phonewireless_charging