GreenLine

GreenLine

OdgovorNapisal/-a SuperB-NL » 10 Sep 2013 16:39

GreenLine modeli!

Škoda si je z prenovljenima modeloma Yeti in tudi z Rapidom SpaceBack izpopolnila modelsko vrsto, saj je sedaj največja v zgodovini Škode. Zato nekaj časa tudi niso bili na voljo GreenLine modeli, saj je bil večji poudarek na novih vozilih, sedaj ko je bila celotna paleta vozil prenovljenih pa je Škoda dodala kar 6 modelom od 7ih, možnost GreenLine izvedbe in Citigo-ju tudi možnost goriva na zemeljski plin, kar je že na voljo od Oktobra lani.

[img]http://shrani.si/f/6/g3/459ujy5x/130814-skoda-product-ran.jpg[/img]

Na frankfurtskem salonu so predstavljeni Ocavia, Rapid in Yeti v GreenLine izvedbi. Yeti pa je na voljo tako v OutDoor in City GreenLine izvedbi. Prav tako je Škoda prenovila logotip GreenLine izvedbe in na zadku avtomobila dodala oznaki “TSI” in “TDI” zeleni I, kar označuje okolju prijazno vozilo.

http://škoda-klub.si/frankfurt-motor-show-yeti-spaceback-greenline/

[img]http://shrani.si/f/3I/lH/2wQfAxe3/sugl0033.jpg[/img]
Varjenje aluminija: www.varjenjealuminija.si
Uporabniški avatar
SuperB-NL
Član in Donator
Član in Donator
 
Prispevkov: 2007
Všečkan: 0
Pridružen: 16 Jul 2012 14:41
Kraj: Ljubljana
Avtomobil: Škoda Fabia 1.2 TSI MonteCarlo

Vrni se na Škoda na splošno (Tovarna, izdelki, itd.)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

O nas

Pred uporabo foruma si prosim preberite navodila za različne funkcije in pravila samega sporočanja na forumu. Za pomoč, napako ali kaj podobnega, se obrnite na administratorja foruma "Skoda" ali pa na info@skoda-klub.si Stran uporablja piškotke za več informacij obiščite naš portal.

cron